Världens mest kända DNA‑laboratorium

Vi är väldigt glada - och stolta - över vårt samarbete med DDC, USAs och världens mest välrenommerade DNA‑laboratorium. DDC utför 75 % av alla privata faderskapstester i USA och har hittills gjort över en miljon DNA‑tester. DDC, som är det enda DNA‑laboratorium som klarat 16 ackrediteringsinspektioner med perfekt resultat, anlitas ofta när det är svåra och uppmärksammade fall, t ex när domstolen i Kalifornien skulle bestämma vem som var biologisk fader till avlidna Anna Nicole Smiths dotter Danielynn. De flesta populära TV‑programmen i USA anlitar DDC, bland dem Dr Phil och Maury Show. Här är listan över alla de populära radio- och TV‑programmen som anlitar vårt labb. Varför ska du nöja dig med mindre i en så viktig fråga?

Tryggt och prisvärt

Genom att låta oss utföra din DNA‑analys får du all den kunskap och kompetens som vi och ett av världens ledande DNA‑laboratorium erbjuder. Men det är inte bara faderskapstester som vi har på vårt program. Vi erbjuder alla slags DNA‑tester, inklusive ancestry‑tester, vilka visar ditt ursprung och kan användas för släktforskning och för uppspårning av okända släktingar.

När Pappatest introducerades på den svenska marknaden 2005, halverade vi priset på DNA‑tester. Sen dess har vi kunnat sänka priserna ytterligare, trots att vi erbjuder högklassiga analyser med 23 markörer och DDC’s Dual Process™ dubbeltest‑garanti. Alla prover analyseras dubbelt för att garantera att resultatet är hundraprocentigt riktigt. Här kan du läsa mer om labbet (på engelska).

Snabbt och säkert svar

Du får resultatet snabbt. Normalt har du resultatet inom 7-9 arbetsdagar efter att vi mottagit dina tester och mot pristillägg kan du få det inom 5 arbetsdagar. Den normala analystiden för faderskaps- och Y STR DNA-tester är 2 dagar. Du får resultat och förklaring på svenska och engelska.

Ta en rundtur

Övertyga dig själv att vi står för kvalitet, säkerhet och service. Ta en rundtur på DDC genom att klicka på bilden här intill (engelskt tal).