Mor- eller Farföräldrar

2.295 kr

Genom att testa ett barn och dennes mor- eller farföräldrar kan man få fram sannolikheten för att en förmodad far eller mor är biologisk förälder till ett barn.
I grundpriset ingår test av ett barn, båda mor- eller farföräldrar och barnets mor eller far.
Ytterligare personer att testa kan beställas till mot en extra kostnad.

Fri frakt
✓ Leverans 1-2 vardagar
✓ Behandlingstid 6-10 vardagar

Beskrivning

Genom att testa ett barn och dennes far- och/eller morföräldrar kan man få fram sannolikheten för att trolig pappa eller mamma verkligen är biologisk förälder till barnet. Vi rekommenderar starkt att mamman (och pappan om det är släktskap med mamman man vill veta) inkluderas i testet, vilket inte kostar något extra. I regel räcker det med en farförälder eller morförälder, men ju fler som testas, desto säkrare blir svaret. Om resultatet inte ger ett tillräckligt säkert svar, kan man komplettera med fler nära släktingar, med ett Y DNA-test eller ett Mitokondriellt DNA-test.

Om du vill ha testkitet uppdelat och skickat till två eller flera olika adresser beställer du till tillägget Uppdelat testkit och anger den extra adressen vid din betalning. Kostnad 95 kronor per extra adress. Ett testkit till en adress ingår naturligtvis i grundpriset för alla våra DNA-test.

Vårt samarbetslaboratorium, DNA Diagnostics Center (DDC), är USAs mest betrodda laboratorium, som utför mer än 75 % av alla privata faderskapstester i USA. Våra DNA-tester är utförda med DDC´s Dual Process™, vilket innebär att alla prover körs dubbelt för 100 % säkerhet. DDC är naturligtvis AABB- och ISO 17025-certifierat för högsta standard och tillförlitlighet. Här kan du se en lista på alla deras certifieringarna.