Tvillingtest

1.795 kr

Ett Tvillingtest konstaterar om ett tvillingpar är en- eller tvåäggstvillingar

Testkit för 2 personer
Fri frakt
✓ Leverans 1-2 vardagar
✓ Behandlingstid 5-9 vardagar

Beskrivning

Resultatet av ett Tvillingtest är mycket säkert, eftersom enäggstvillingar har exakt samma DNA-uppsättning. Detta beror på att båda kommer från ett enda befruktat ägg som delar sig. Tvåäggstvillingar och andra syskon får olika DNA-uppsättningar beroende på vilka av mammans och pappans gener som accepteras eller förkastas. Ett barn har alltid halva sin pappas genuppsättning och halva mammans. Eftersom slumpen spelar in har syskon mer eller mindre lika genuppsättningar.

Om du vill ha testkitet uppdelat och skickat till två eller flera olika adresser beställer du till tillägget Uppdelat testkit och anger den extra adressen vid din betalning. Ett testkit till en adress ingår naturligtvis i grundpriset för alla våra DNA-test.

Vårt samarbetslaboratorium, DNA Diagnostics Center (DDC), är USAs mest betrodda laboratorium, som utför mer än 75 % av alla privata faderskapstester i USA. Våra DNA-tester är utförda med DDC´s Dual Process™, vilket innebär att alla prover körs dubbelt för 100 % säkerhet. DDC är naturligtvis AABB- och ISO 17025-certifierat för högsta standard och tillförlitlighet. Här kan du se en lista på alla deras certifieringarna.