Moderskapstest

1.695 kr

Ett Moderskapstest ger besked om en kvinna är biologisk moder till ett barn eller inte. Test av mamma och ett barn.

Testkit för 2 personer
Fri frakt
✓ Leverans 1-2 vardagar
Behandlingstid 5-8 vardagar

Beskrivning

Exakt samma test som vårt faderskapstest, men istället för pappan testar vi mamman. Vid Moderskapstest garanterar vi ett svar med en sannolikhet på minst 99,9 %. Om mamman blir exkluderad som biologisk mamma är resultatet 100 % säkert. Enda undantagen till ovanstående sannolikhetssiffror är i de ytterst sällsynta fall då en mutation skett eller den biologiska modern är nära anhörig till den testade modern.

Om du vill ha testkitet uppdelat och skickat till två eller flera olika adresser beställer du till tillägget Uppdelat testkit och anger den extra adressen vid din betalning. Ett testkit till en adress ingår naturligtvis i grundpriset för alla våra DNA-test.

Vårt samarbetslaboratorium, DNA Diagnostics Center (DDC), är USAs mest betrodda laboratorium, som utför mer än 75 % av alla privata faderskapstester i USA. Våra DNA-tester är utförda med DDC´s Dual Process™, vilket innebär att alla prover körs dubbelt för 100 % säkerhet. DDC är naturligtvis AABB- och ISO 17025-certifierat för högsta standard och tillförlitlighet. Här kan du se en lista på alla deras certifieringarna.