Faderskapstest under graviditet

Från 12.995 kr

Ett Faderskapstest under graviditet är helt ofarligt för både mamman och barnet, eftersom man får fram barnets DNA genom mammans blod. Det enda vi behöver är blodprov från mamman och provpinnar från den förmodade pappan.
Testet kan utföras från graviditetsvecka 8. Kan endast utföras vid havandeskap av ett foster. Blodprovstagning ingår inte i priset och måste bokas på egen hand hos tex en barnmorska eller vårdcentral. Ring oss gärna för mer information.

Fri frakt
✓ Leverans 1-2 vardagar
✓ Transport till labbet med FedEx 2-4 vardagar
✓ Analystid 7 vardagar (3 vardagar mot extra kostnad)
 Könstest som tillval

Nollställ

Beskrivning

Faderskap kan bestämmas på ett säkert och ofarligt sätt även innan barnet är fött med  Certainty™ Non-Invasive Prenatal Paternity Test från DNA Diagnostics Center (DDC).

Vi skickar testkitet som REK med Postnord till ditt närmsta postombud. Leverans tar normalt 1-3 vardagar inom Sverige. Blodprovet måste tas av behörig personal inom sjukvården av valfri läkare, sjuksköterska, barnmorska eller annan person med behörighet att ta blodprov.

Blodprosvtagning ingår inte i priset och måste bokas på egen hand.

  • Testet kan utföras från graviditetsvecka 8.
  • Testet kan endast utföras vid havandeskap av ett foster.
  • Analystid 7 vardagar (3 vardagar mot extra kostnad)
  • Test av ytterligare förmodad fader kostar 2495 kronor extra. Endast tillgänglig när prov skickas in och analyseras samtidigt som blodprov av modern.
  • Testet går inte att utföra på personer som genomgått benmärgs- eller stamcellstransplantation. Blodtransfusioner äldre än en vecka påverkar inte resultatet.
  • Detta test ger inga besked om eventuella sjukdomar eller kromosomavvikelser.

 

Du skickar tillbaka proverna direkt till laboratoriet i USA med FedEx som hämtar upp dina prover på valfri adress. All frakt sker express och är inkluderat i priset. Transport tar normalt 2-4 vardagar. Analysen tar sedan 7 vardagar (3 vardagar mot extra kostnad).

Om testet tas för tidigt i graviditeten kan detta innebära att det ännu inte finns tillräcklig mängd av fostrets DNA i moderns blodflöde för att få ett resultat.

Du har returrätt så länge proverna ej är inskickade till labbet, men avdrag på 500 kronor görs på återbetalningen.

 

Vårt laboratorium för faderskapstest på foster är DNA Diagnostics Center (DDC), men det är Natera i Kalifornien som utvecklat analysen.