Faderskapstest under graviditet

Från 12.995 kr

Faderskap kan bestämmas på ett säkert och ofarligt sätt även innan barnet är fött med Certainty™ Non-Invasive Prenatal Paternity Test från DNA Diagnostics Center (DDC).

Ett Faderskapstest under graviditet är helt ofarligt för både mamman och barnet, eftersom man får fram barnets DNA genom mammans blod. Det enda vi behöver är blodprov från mamman och provpinnar från den förmodade pappan.
Testet kan utföras från graviditetsvecka 9 (fostrets 7:e vecka)Kan endast utföras vid havandeskap av ett foster. Blodprovstagning ingår inte i priset och måste bokas på egen hand hos tex en barnmorska eller vårdcentral. Ring oss gärna för mer information.

Fri frakt
✓ Leverans av testkit 1-3 vardagar
✓ Transport till labbet tar upp till en (1) vecka.
✓ Analystid 7 vardagar (3 vardagar mot extra kostnad)
 Köntest som tillval

Beskrivning

Faderskapstest under graviditeten

Instruktioner
Blodprovet måste tas av behörig personal inom sjukvården av valfri läkare, sjuksköterska, barnmorska eller annan person med behörighet att ta blodprov.
Blodprovstagning ingår inte i priset och måste bokas på egen hand. Om testet tas för tidigt i graviditeten kan detta innebära att det ännu inte finns tillräcklig mängd av fostrets DNA i moderns blodflöde för att få ett resultat. 

Testet kan utföras från graviditetsvecka 9 (fostrets 7e vecka).
Testet kan endast utföras vid havandeskap av ett foster.
Testet går inte att utföra på personer som genomgått benmärgs- eller stamcellstransplantation. Blodtransfusioner äldre än en vecka påverkar inte resultatet.
– Test av ytterligare förmodad fader måste beställas och skickas in samtidigt som blodprov av modern.
Detta test ger inga besked om eventuella sjukdomar eller kromosomavvikelser.

Frakt
Vi skickar testkitet som REK med Postnord till ditt närmsta postombud. Leverans tar normalt 1-3 vardagar inom Sverige.

Du skickar tillbaka proverna direkt till laboratoriet i USA med FedEx som hämtar upp dina prover på valfri adress. All frakt sker express och är inkluderat i priset. Transport till laboratoriet tar upp till en (1) vecka. Analysen tar sedan 7 vardagar (3 vardagar mot extra kostnad).

Retur- och ångerrätt
Du har returrätt så länge proverna ej är inskickade till labbet. Distansköplagen gäller upp till 14 dagar, därefter debiterar vi en administrativ avgift på 500 kr vilket dras av från återbetalningen.

Laboratoriet
Vårt laboratorium för faderskapstest på foster är DNA Diagnostics Center (DDC), men det är Natera i Kalifornien som utvecklat analysen. DDC är naturligtvis AABB- och ISO 17025-certifierat för högsta standard och tillförlitlighet. Här kan du se en lista på alla deras certifieringarna.