Farbror/Faster/Morbror/Moster

2.295 kr

Detta DNA-test omfattar ett barn, modern (eller fadern) och en farbror, morbror, faster eller moster.

Fri frakt
✓ Leverans 1-2 vardagar
✓ Behandlingstid 5-9 vardagar

Beskrivning

Om inga föräldrar eller syskon finns att tillgå, kan man ändå få fram ett eventuellt släktskap genom att jämföra DNA-profilen med en farbror eller faster om det är pappan man söker. Om det är mamman man vill ha visshet om, jämför man barnets DNA-profil med en morbror eller moster eller helst båda. Det här testet ger inte lika säkert resultat som en fader- eller moderskapstest. Det beror inte på att analysen är sämre, utan på genetikens lagar. Om resultatet inte ger ett tillräckligt säkert svar kan man komplettera med en Y-STR DNA-test eller ett Mitokondriellt DNA-test eller komplettera testet med fler nära släktingar.

Om du vill ha testkitet uppdelat och skickat till två eller flera olika adresser beställer du till tillägget Uppdelat testkit och anger den extra adressen vid din betalning. Ett testkit till en adress ingår naturligtvis i grundpriset för alla våra DNA-test.

Vårt samarbetslaboratorium, DNA Diagnostics Center (DDC), är USAs mest betrodda laboratorium, som utför mer än 75 % av alla privata faderskapstester i USA. Våra DNA-tester är utförda med DDC´s Dual Process™, vilket innebär att alla prover körs dubbelt för 100 % säkerhet. DDC är naturligtvis AABB- och ISO 17025-certifierat för högsta standard och tillförlitlighet. Här kan du se en lista på alla deras certifieringarna.