Fader- och Moderskap

Från 2.695 kr

Ett Fader- och Moderskapstest ger besked om en man och en kvinna är biologiska föräldrar till ett barn eller inte. I grundpriset ingår 1 barn, 1 förmodad fader och 1 förmodad moder. Ytterligare personer kan läggas till mot extra kostnad.

Testkit för 3 personer
Fri frakt
✓ Leverans 2-3 vardagar
✓ Behandlingstid 5-8 vardagar
 Gäller inte som rättsligt underlag då provet tas hemma

Beskrivning

Ett Fader- och Moderskapstest ger besked om en man och en kvinna är biologiska föräldrar till ett barn eller inte. Om den testade föräldern blir exkluderad som biologisk förälder, dvs den testade mannen eller kvinnan kan inte vara barnets fader/moder, är resultatet 100 % säkert. Enda undantagen till ovanstående sannolikhetssiffror är i de ytterst sällsynta fall då en mutation skett eller den biologiska fadern är nära anhörig till den testade fadern.

Om du vill ha testkitet uppdelat och skickat till två eller flera olika adresser beställer du till tillägget Uppdelat testkit och anger den extra adressen vid din betalning. Ett testkit till en adress ingår naturligtvis i grundpriset för alla våra DNA-test.

Vårt samarbetslaboratorium, DNA Diagnostics Center (DDC), är USAs mest betrodda laboratorium, som utför mer än 75 % av alla privata faderskapstester i USA. Våra DNA-tester är utförda med DDC´s Dual Process™, vilket innebär att alla prover körs dubbelt för 100 % säkerhet. DDC är naturligtvis AABB- och ISO 17025-certifierat för högsta standard och tillförlitlighet. Här kan du se en lista på alla deras certifieringarna.