Genetisk Rekonstruktion

4.995 kr

Om den förmodade fadern inte finns tillgänglig för provtagning erbjuder vi testet Genetisk rekonstruktion. Istället för att testa fadern, kan man testa nära anhöriga personer till fadern. För en Genetisk rekonstruktion måste vi ha DNA-prover från barnet och minst två nära anhöriga personer till fadern. Som nära anhöriga räknas ett helsyskon (alltså en farbror till barnet) eller en biologisk förälder (en farmor eller farfar till barnet).

Fri frakt
✓ Leverans 1-2 vardagar
✓ Behandlingstid 8-12 vardagar

Beskrivning

En Genetisk rekonstruktion fordrar avancerade analysmetoder. Om endast två nära anhöriga till fadern deltar i testet, måste vi ha barnets biologiska mamma med i testet. Om mamman inte kan testas, måste vi ha prover från minst tre nära anhöriga till den förmodade fadern.

Kontakta oss gärna för konsultation.

Om du vill ha testkitet uppdelat och skickat till två eller flera olika adresser beställer du till tillägget Uppdelat testkit och anger den extra adressen vid din betalning. Ett testkit till en adress ingår naturligtvis i grundpriset för alla våra DNA-test.

Vårt samarbetslaboratorium, DNA Diagnostics Center (DDC), är USAs mest betrodda laboratorium, som utför mer än 75 % av alla privata faderskapstester i USA. Våra DNA-tester är utförda med DDC´s Dual Process™, vilket innebär att alla prover körs dubbelt för 100 % säkerhet. DDC är naturligtvis AABB- och ISO 17025-certifierat för högsta standard och tillförlitlighet. Här kan du se en lista på alla deras certifieringarna.