Faderskapstest

Från 1.695 kr

Ett Faderskapstest ger besked om en man är biologisk fader till ett barn eller inte. Det går bra att endast testa förmodad fader och barn, men modern ingår gratis.

Mammans prov kan inte bytas ut mot annan person utan extra kostnad.

Testkit för 2 personer + mamman (valfritt)
Fri frakt
✓ Leverans 1-3 vardagar
✓ Behandlingstid 5-8 vardagar
 Gäller inte som rättsligt underlag då provet tas hemma

Beskrivning

För ett faderskapstest garanterar vi en säkerhet på minst 99,999 % om båda föräldrarna testas tillsammans med barnet. Om endast pappan och barnet testas, garanterar vi ett svar med en sannolikhet på minst 99,9 %. Om pappan blir exkluderad som biologisk fader, dvs den testade mannen kan inte vara barnets fader, är resultatet 100 % säkert, oavsett om mamman har testats eller ej. Enda undantagen till ovanstående sannolikhetssiffror är i de ytterst sällsynta fall då en mutation skett eller den biologiska fadern är nära anhörig till den testade fadern.

Om du vill ha ditt faderskapstest uppdelat och skickat till två eller flera olika adresser beställer du till tillägget Uppdelat testkit och anger den extra adressen vid din betalning. Kostnad 95 kronor per extra adress. Ett testkit till en adress ingår naturligtvis i grundpriset för alla våra DNA-test.

Vårt samarbetslaboratorium, DNA Diagnostics Center (DDC), är USAs mest betrodda laboratorium, som utför mer än 75 % av alla privata faderskapstester i USA. Våra DNA-tester är utförda med DDC´s Dual Process™, vilket innebär att alla prover körs dubbelt för 100 % säkerhet. DDC är naturligtvis AABB- och ISO 17025-certifierat för högsta standard och tillförlitlighet. Här kan du se en lista på alla deras certifieringarna.