Moderskapstest

MammatestExakt samma test som vårt faderskapstest, men istället för pappan testar vi mamman. Resultatet blir säkrare om pappan också deltar, men det är inte nödvändigt. Vi garanterar en säkerhet på minst 99,999 % om båda föräldrarna testas tilsammans med barnet. Om endast mamman och barnet testas, garanterar vi ett svar med en sannolikhet på minst 99,9 %. Om mamman blir exkluderad som biologisk mamma är resultatet 100 % säkert. Samma undantag som för faderskapstest finns och dessa kan ni läsa om under fliken Faderskapstest. Test av mamma och ett barn ingår i priset.
Priset för ett moderskapstest: Endast 1175 kronor!

Tillägg:

  • Alternativ DNA-källa, t ex tandborste eller näsduk: 795 kronor per prov.
  • Ytterligare person, t ex ytterligare barn eller alternativ mamma: 975 kronor per person.
  • Ytterligare testpaket. Om du vill ha testkitet uppdelat och skickat till olika adresser, även utomlands: 95 kronor per extra paket eller adress. Ett testpaket till en adress ingår naturligtvis i grundpriset för ett moderskapstest.
  • Expressleverans med spårbarhet gör att du normalt får moderskaps-, faderskaps- och Y STR DNA-tester utan alternativa DNA-prover inom 5 vardagar efter att vi mottagit dina prover. Övriga tester går ca 4 dagar snabbare än med vanlig postgång. Endast 95 kronor i tilläggsavgift. Rekommenderas.

Vårt laboratorium, DDC, är USAs mest betrodda laboratorium, som utför mer än 75 % av alla privata faderskapstester i USA. Våra DNA-tester är utförda med DDC´s Dual Process™, vilket innebär att alla prover körs dubbelt för 100 % säkerhet. DDC är naturligtvis AABB- och ISO 17025-certifierat för högsta standard och tillförlitlighet. Här kan du se en lista på alla certifieringarna.

Beställ nu för endast 1175 kronor!